MVMT

MVMT – Movement blev grundlagt i Los Angeles i 2013, og har i dag solgt mere end 1.5 millioner ure over hele verden. Bag MVMT står Jake Kassan og Kramer Laplante, der begge blot var 22 år da de startede firmaet. Missionen med MVMT var at skabe et urmærke, hvor veldesignede og moderne ure i god kvalitet skulle være til at betale. Dette er i den grad lykkedes. Fra start var Jake Kassan og Kramer Laplante kompromisløse i deres målsætning om at skabe unikke ure i minimalistisk design tilsat cool detaljer og udbudt til attraktive priser.

MVMTs ure er stilsikre og trendy med lidt kant. Men stilen er enkel og minimalistisk, så urene er alsidige i deres udtryk og kan passe til mange forskellige outfits og typer. Alt fra den modebevidste mand eller kvinde,med store ambitioner, til romantikeren på SU og den verdensfarende med interesse for kunst og kultur. Produktion, kvalitetstest og serviceniveau er der altid fokus på fra firmaets side, og niveauet ligger i top. Et udpluk af de stærkeste modeller i kollektionen viser, hvordan det klassiske look bliver personligt og mere attraktivt med enkle og gennemtænkte detaljer.

Loading...

FORHANDLERE

Henning Stæhr A/S er autoriseret distributør af MVMT i Danmark og Sverige. På kortet nedenfor kan du se de forhandlere, der alle er autoriseret forhandlere af ure fra MVMT. Er du interesseret i at læse mere om mærket kan du besøge deres hjemmeside HER. Er du interesseret i at blive forhandlere af MVMT kan du kontakte vores salgsafdeling, som kan sætte dig i kontakt med vores Brand Managers på MVMT. Du finder deres kontaktinformation under KONTAKT her på siden.